Pannenkoekentoren met exotisch fruit
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
MoeilijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Rode vruchten | Mix | Schaal
400 gr
€11,99
Tienen-Tirlemont
Bloemsuiker
250 gr
€0,79
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Delhaize
Spuitzak
1 st
€3,95
Jordan
Tandenstokers | Fijn
100 st
€3,29
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Paysan Breton
Boter | Gezouten
3 × 125 gr
€7,17
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Room | 20% V.G.
2 × 25 cl
€1,90
Bereidingstijd: 45 min + 30 min baktijd
Kooktip
Plaats je rode vruchten een dag op voorhand in de diepvries en plaats ze op de toren net voor je opdient.
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Rode vruchten | Mix | Schaal
400 gr
€11,99
Tienen-Tirlemont
Bloemsuiker
250 gr
€0,79
Zusto
Suiker | Vervanger
300 gr
€4,29
Delhaize
Spuitzak
1 st
€3,95
Jordan
Tandenstokers | Fijn
100 st
€3,29
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Paysan Breton
Boter | Gezouten
3 × 125 gr
€7,17
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Room | 20% V.G.
2 × 25 cl
€1,90