Courgettes gevuld met lamsvlees, aardappelsla en waterkers
door Sofie Dumont


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g lamsgehakt zonder kruiden
- 8 ronde courgettes
- 1 sjalot
- 100 g pijnboompitten
- 1 blok halloumi (2 x 225 g)
- 2 el olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kl komijnpoeder
- peper en zout
- 400 g rode krieltjes (voor de aardappelsla)
- 1 citroen (voor de aardappelsla)
- 2 bussels waterkers (voor de aardappelsla)
- 1 sjalot (voor de aardappelsla)
- 2 el mosterd (voor de aardappelsla)
- 4 el olijfolie (voor de aardappelsla)
- 800 g lamsgehakt zonder kruiden
- 8 ronde courgettes
- 1 sjalot
- 100 g pijnboompitten
- 1 blok halloumi (2 x 225 g)
- 2 el olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kl komijnpoeder
- peper en zout
- 400 g rode krieltjes (voor de aardappelsla)
- 1 citroen (voor de aardappelsla)
- 2 bussels waterkers (voor de aardappelsla)
- 1 sjalot (voor de aardappelsla)
- 2 el mosterd (voor de aardappelsla)
- 4 el olijfolie (voor de aardappelsla)