Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om sommige producten van het merk « Häagen-Dazs » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenCoupe tiramisu met kastanjes en krokante chocolade
Delhaize logo
 • Coupe tiramisu met kastanjes en krokante chocoladeD

Coupe tiramisu met kastanjes en krokante chocolade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Eindejaar
Dessert
Coupe tiramisu met kastanjes en krokante chocoladeD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 250 g kastanjecrème met vanille
 • 250 g mascarpone
 • 8 “Cuillers” koekjes
 • 50 g mini chocoladekrullen
 • 50 g stukjes geglaceerde kastanjes
 • 1 ei op kamertemperatuur
 • 1 koude kleine espresso
 • 2 eetlepels Amaretto

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. (+ koeltijd)

 1. Meng de koffie met de Amaretto in een diep bord. Dompel er de koekjes één voor één in en schik ze achtereenvolgens in coupes (of schalen).
 2. Klop de eierdooier met de mascarpone en de kastanjecrème tot een gladde room. Voeg het heel stijfgeklopte eiwit toe en meng zorgvuldig. Schep bovenop de koekjes, dek af en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
 3. Bestrooi net voor het opdienen met chocoladekrullen en stukjes geglaceerde kastanjes. Serveer koel.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1084; energie (kCal): 260; vetten (g): 15,4; verzadigde vetten (g): 9,9; koolhydraten (g): 24,6; suikers (g): 16,9; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 3,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 505,7
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Eindejaar
Overig
Alle seizoenen
Dessert
 • Coupe tiramisu met kastanjes en krokante chocoladeD