Cote à l'os van Belgisch witblauw, witloofslaatje en bintjeswafels

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 côte à l’os van Belgisch witblauw (± 1,2 kg)
- 1 kg witloof
- 1 citroen
- 3 el olijfolie
- 6 takjes tijm
- peper en zout
- 2 eieren (voor de bintjeswafels)
- 650 g Bintje-aardappelen (voor de bintjeswafels)
- 75 g zelfrijzende bloem (voor de bintjeswafels)
- 100 g parmigiano (voor de bintjeswafels)
- 75 g boter(voor de bintjeswafels)
- 1/2 bussel bieslook (voor de bintjeswafels)
- 1 eidooier (voor de Brusselse dressing)
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de Brusselse dressing)
- 1 el mosterd (voor de Brusselse dressing)
- 3 el wittewijnazijn (voor de Brusselse dressing)
- 3 dl slaolie (voor de Brusselse dressing)
- 1/2 bussel bieslook (voor de Brusselse dressing)
- peper en zout (voor de Brusselse dressing)
- 1 côte à l’os van Belgisch witblauw (± 1,2 kg)
- 1 kg witloof
- 1 citroen
- 3 el olijfolie
- 6 takjes tijm
- peper en zout
- 2 eieren (voor de bintjeswafels)
- 650 g Bintje-aardappelen (voor de bintjeswafels)
- 75 g zelfrijzende bloem (voor de bintjeswafels)
- 100 g parmigiano (voor de bintjeswafels)
- 75 g boter(voor de bintjeswafels)
- 1/2 bussel bieslook (voor de bintjeswafels)
- 1 eidooier (voor de Brusselse dressing)
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de Brusselse dressing)
- 1 el mosterd (voor de Brusselse dressing)