• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info
Terug

Makkelijk
Gemiddeld
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Gluten vrij
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Côte a l'os grillen
Makkelijk
Gemiddeld
Meer dan 30 min.
3/5

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 6 Porties +
  • 1,5 kg côte à l'os
  • 1 koffielepel tijm
  • 95 g pomodori Delhaize
  • 1 koffielepel oregano
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 120 g boter
  • peper en zout
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min + 1 u koeltijd

  1. Voor de kruidenboter: snijd de pomodori, vermeng met de boter en de oregano en leg minstens 1 u in de koelkast. Deze kruidenboter is de beste vriend van je côte à l'os.
  2. Maak een mengsel van peper, zout, olijfolie en tijm en smeer er de côte à l'os mee in.
  3. Laat een grillpan heet worden.
  4. Bak de ene kant van de côte à l'os gedurende 5 min. Draai om en bak de andere kant gedurende 5 min.

Kooktip


Grillen

  • Het geheim van de grillmeester(es)? Beide kanten van je vlees dichtschroeien tegen temperaturen om 'u' tegen te zeggen. Zorgt voor 'crunch' langs de buitenkant en mals vlees binnenin omdat al de vleessappen vanbinnen blijven ... Leuke extra: je kunt streepjes of ruitjes grillen door je vlees halverwege de gaartijd een kwartslag te draaien.
  • Marineer je vlees op voorhand voor extra 'taste' en 'juice'. Gebruik olie als basis en voeg verse of gedroogde smaakmakers toe, maar (nog) geen zout.

Nutritionele informatie

Energie: 451 kcal

Meer recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst