Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Mini | kriel 500g
2 × 500 gr
€3,78
Delhaize
Rucola | Verpakt
100 gr
€1,29
Delhaize
Kerstomaat | rood
250 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Herta
Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
€2,75
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Anco
Bloem | Fijngebak
1 kg
€1,35
Bereidingstijd: 20 min.
Toon:
Delhaize
Mini | kriel 500g
2 × 500 gr
€3,78
Delhaize
Rucola | Verpakt
100 gr
€1,29
Delhaize
Kerstomaat | rood
250 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Herta
Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
€2,75
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Anco
Bloem | Fijngebak
1 kg
€1,35