Recept zoekresultatenCordon bleus uit de bergen
Delhaize logo
  • Cordon bleus uit de bergen

Cordon bleus uit de bergen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Cordon bleus uit de bergen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • zout
  • 8 varkenslapjes ‘bakken en braden’
  • 2 eetlepels boter
  • peper
  • 50 g panko (Japans broodkruim)
  • 50 g bloem
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 4 sneetjes kaas van het type raclette of gouda
  • 2 sneetjes gerookte ham
  • tandenstokers

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min

  1. Snij de sneden ham en kaas in twee.
  2. Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
  3. Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
  4. Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  5. Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
  6. Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Cordon bleus uit de bergen