Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenCordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven
Delhaize logo
  • Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g verse tagliatelle
  • 30 cl rode wijn
  • 3 eetlepels kweeperengelei
  • 80 g paneermeel
  • 4 sneden rauwe ham Superano
  • 4 sneden Comté
  • 4 grote kalkoenfilets “bruinen en opdienen”
  • frituurolie
  • 2 eieren
  • 200 g druiven zonder pitten
  • een bord bloem
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Maak de kalkoenfilets plat met een deegrol of vleeshamer. Bedek elke filet met een snede ham en dan met een snede kaas. Plooi ze dicht. Wentel de pakketjes eerst in bloem, dan in de met zout en peper losgeklopte eieren. Haal ze tenslotte door het paneermeel. Zet ze 30 min. in de koelkast.
  2. Doe de wijn en de kweeperengelei in een steelpan en breng aan de kook. Roer met de garde tot een gladde saus en laat op zacht vuur sudderen
  3. Verwarm een bodem olie in een braadpan en bak er de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in.
  4. Voeg de druiven toe aan de wijnsaus en laat nog 2 min. sudderen, breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de cordon bleus even uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen met de beetgaar gekookte pasta en de saus.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven