Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g verse tagliatelle
- 1 bord bloem
- 200 g druiven zonder pitten
- 2 eieren
- frituurolie
- 4 grote kalkoenfilets “bruinen en opdienen”
- 4 sneden Comté
- 4 sneden rauwe ham Superano
- 80 g paneermeel
- 3 el kweeperengelei
- 30 cl rode wijn
- zout
- 250 g verse tagliatelle
- 1 bord bloem
- 200 g druiven zonder pitten
- 2 eieren
- frituurolie
- 4 grote kalkoenfilets “bruinen en opdienen”
- 4 sneden Comté
- 4 sneden rauwe ham Superano
- 80 g paneermeel
- 3 el kweeperengelei
- 30 cl rode wijn
- zout