Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenConchiglie met pompoen en feta
Delhaize logo
  • Conchiglie met pompoen en feta
    B
Conchiglie met pompoen en fetaB

Conchiglie met pompoen en feta

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 350 g conchiglie pasta
  • 200 g feta
  • 1 dikke, rode ui
  • 1 el honing
  • 1 kl gedroogde tijm
  • 2 e.l. olijfolie
  • 500 g vruchtvlees van pompoen (nettogewicht, geschild)
  • 350 g conchiglie pasta
  • 200 g feta
  • 1 dikke, rode ui
  • 1 el honing
  • 1 kl gedroogde tijm
  • 2 e.l. olijfolie
  • 500 g vruchtvlees van pompoen (nettogewicht, geschild)

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes, meng ze met de tijm en 1 eetlepel olijfolie.
3
Verdeel ze over de met bakpapier beklede ovenplaat en zet ze 15 à 20 min. in de oven.
4
Breng licht gezouten water in een grote kookpot aan de kook.
5
Kook er de pastaschelpjes beetgaar in.
6
Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui met 1 eetlepel olie in een diepe pan op zacht vuur.
7
Voeg na 5 min. de honing toe, roer 2 min., voeg dan de pompoen toe en de in kleine blokjes gesneden feta.
8
Bak nog 2 min., voeg de uitgelekte, gare conchiglie toe.
9
Meng goed en breng op smaak.
10
Serveer meteen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes, meng ze met de tijm en 1 eetlepel olijfolie.
3
Verdeel ze over de met bakpapier beklede ovenplaat en zet ze 15 à 20 min. in de oven.
4
Breng licht gezouten water in een grote kookpot aan de kook.
5
Kook er de pastaschelpjes beetgaar in.
6
Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui met 1 eetlepel olie in een diepe pan op zacht vuur.
7
Voeg na 5 min. de honing toe, roer 2 min., voeg dan de pompoen toe en de in kleine blokjes gesneden feta.
8
Bak nog 2 min., voeg de uitgelekte, gare conchiglie toe.
9
Meng goed en breng op smaak.
10
Serveer meteen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 593; energie (kCal): 141; vetten (g): 4,8; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 18,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 548,35
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 593; energie (kCal): 141; vetten (g): 4,8; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 18,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 548,35
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Kids,Halloween
Diner
Herfst
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Schapenkaas

Salakis

Schapenkaas

200 gr

€4,19

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Groenten | Pompoensoep

Delhaize

Groenten | Pompoensoep

600 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€12,37