Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
door Lionel Rigolet

Moeilijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 grote gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
- fleur de sel uit Gérande
- 35 g passievruchtencoulis
- 100 g zure room
- 1 sinaasappel
- kletskop Taste of Inspirations
- 30 g dark Pearls Jacques
- 2 bolletjes mandarijnsorbet
- 1/2 sinaasappel (enkel zeste)
- 75 g eiwitten
- 75 g fijne kristalsuiker (voor karamel)
- 50 g Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
- 150 g callets Dessert fondant
- 3 morceaux suikerklontjes
- 2,5 g agar-agar
- 2 dl bloedsinaasappelsap
- 10 g gezouten boter
- 75 g room (voor karamel)
- 40 dl water
- 3 grote gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
- fleur de sel uit Gérande
- 35 g passievruchtencoulis
- 100 g zure room
- 1 sinaasappel
- kletskop Taste of Inspirations
- 30 g dark Pearls Jacques
- 2 bolletjes mandarijnsorbet
- 1/2 sinaasappel (enkel zeste)
- 75 g eiwitten
- 75 g fijne kristalsuiker (voor karamel)
- 50 g Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
- 150 g callets Dessert fondant
- 3 morceaux suikerklontjes
- 2,5 g agar-agar