Chocoladefondant met dadels en hazelnoten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eieren
- 100 g hazelnoot
- 6 Medjooldadels
- 1 el bloem
- 100 g bloem
- 250 g kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 150 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of culinaire pure chocolade)
- 260 g boter
- 1 snuifje zout
- 4 eieren
- 100 g hazelnoot
- 6 Medjooldadels
- 1 el bloem
- 100 g bloem
- 250 g kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 150 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of culinaire pure chocolade)
- 260 g boter
- 1 snuifje zout