Chocolade fondant met meringue


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g Callets Dessert of gehakte pure dessertchocolade (voor de chocolade fondant)
- 250 g gezouten boter (voor de chocolade fondant)
- 100 g amandelpoeder (voor de chocolade fondant)
- 100 g kristalsuiker (voor de chocolade fondant)
- 1 el maiszetmeel (voor de chocolade fondant)
- 4 eieren, op kamertemperatuur (voor de chocolade fondant)
- 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 1/2 el maiszetmeel
- 1 kl citroensap (voor de meringue)
- 50 g bloemsuiker (voor de meringue)
- 250 g Callets Dessert of gehakte pure dessertchocolade (voor de chocolade fondant)
- 250 g gezouten boter (voor de chocolade fondant)
- 100 g amandelpoeder (voor de chocolade fondant)
- 100 g kristalsuiker (voor de chocolade fondant)
- 1 el maiszetmeel (voor de chocolade fondant)
- 4 eieren, op kamertemperatuur (voor de chocolade fondant)
- 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 1/2 el maiszetmeel
- 1 kl citroensap (voor de meringue)
- 50 g bloemsuiker (voor de meringue)