Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenChipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
Delhaize logo
  • Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’sA

Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’sA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 rode ui
  • 600 g chipolata’s
  • 4 paprika's
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 eetlepel olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Chipolata | 5 stuks
    300 gr
    10,00 €/kg
    €3,00
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    Afhaling vanaf 25/01
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 45 min.

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
    2. Maak de paprika’s schoon en snij ze dan in repen. Snij de ui vertikaal doormidden en vervolgens in halve ringen. Doe alles in een grote ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed. Verdeel gelijkmatig over de schotel.
    3. Prik met een vork enkele gaatjes in de chipolata’s, leg ze op de groenten en bestrooi met de in stukjes gehakte rozemarijntakjes. Zet 30 min. in de oven, draai de worsten halverwege de baktijd om.
    4. Serveer warm met een aardappelsalade met vinaigrette of simpelweg met knapperig brood.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 540; energie (kCal): 130; vetten (g): 9,3; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 8,2; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 427,05
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Zomer
    Hoofdgerecht
    • Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’sA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Chipolata | 5 stuks
    300 gr
    10,00 €/kg
    €3,00
  • Paprika | Rood | 1Stuk
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    Afhaling vanaf 25/01
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49