Chipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g chipolata
- 800 g pastinaak
- 1000 g bintjes
- 1,5 dl room
- 1,9 dl kalfsfond (1 pot)
- 1 kl bindmiddel voor bruine saus
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 1 kl paprikapoeder
- gemalen nootmuskaat
- peper en zout
- 1 ui
- 700 g chipolata
- 800 g pastinaak
- 1000 g bintjes
- 1,5 dl room
- 1,9 dl kalfsfond (1 pot)
- 1 kl bindmiddel voor bruine saus
- 6 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- 1 kl paprikapoeder
- gemalen nootmuskaat
- peper en zout
- 1 ui