Recept zoekresultatenChipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak
Recept zoekresultatenChipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak
Delhaize logo
  • Chipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak
    Nutri-Score B

Chipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak

Chipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak B
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 700 g chipolata 
  • 800 g pastinaak 
  • 1000 g bintjes
  • 1,5 dl room
  • 1,9 dl kalfsfond (1 pot) 
  • 1 kl bindmiddel voor bruine saus 
  • 6 el olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 1 kl paprikapoeder
  • gemalen nootmuskaat
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 700 g chipolata 
  • 800 g pastinaak 
  • 1000 g bintjes
  • 1,5 dl room
  • 1,9 dl kalfsfond (1 pot) 
  • 1 kl bindmiddel voor bruine saus 
  • 6 el olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 1 kl paprikapoeder
  • gemalen nootmuskaat
  • peper en zout
  • 1 ui