Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "VERSE MOSSELEN EXTRA 2 KG" van het merk Delhaize niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenCheesecake met en speculaascrumble
Delhaize logo
 • Cheesecake met en speculaascrumbleD

Cheesecake met en speculaascrumble

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 60 min.

Budget

Score

5 op 5
Dessert
Cheesecake met en speculaascrumbleD

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
 • 2 eieren
 • 1 appel
 • 1 plak zanddeeg
 • 800 g kwark
 • 5 cl plantaardige amandeldrink
 • 250 g speculoos
 • 250 g kristalsuiker

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 1u30 baktijd (+ 12 u. afkoel- en koeltijd)

 1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een ronde springvorm van 25 cm diameter met het zanddeeg, zonder het bakpapier te verwijderen. Prik wat gaatjes in het deeg met een vork en plooi de randen naar buiten. Schuif 15 min. in de oven.
 2. Meng de eieren met de amandeldrink, de suiker en de kwark tot een homogene crème. Roer er de geschilde appel in kleine blokjes onder. Giet het deeg in de bakvorm en schuif 1.30 u in de oven. Laat volledig afkoelen en zet tot de volgende dag in de koelkast.
 3. Ontvorm de cheesecake en bestrooi hem met de grofgemalen speculaas. Dien koel op.

Tip: Parfumeer de kaascrème naar eigen smaak: vanille, kardemom, kaneel …

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Dessert
Dessert
 • Cheesecake met en speculaascrumbleD