Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenCheesecake klassiek met speculaas
Delhaize logo
D
Cheesecake klassiek met speculaasD

Cheesecake klassiek met speculaas

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

10 porties
  • 3 eieren bio
  • 2 eigelen
  • 225 g biospeculaas
  • 600 g bio verse kaas natuur
  • 2,5 dl verse room bio
  • 150 g rietsuiker bio
  • 50 g boter bio
  • 3 eieren bio
  • 2 eigelen
  • 225 g biospeculaas
  • 600 g bio verse kaas natuur
  • 2,5 dl verse room bio
  • 150 g rietsuiker bio
  • 50 g boter bio

Begin met koken

: 20 min + 1.15 u kooktijd + 1 U koeltijd + 12 u rustijd
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
3
Mix de speculaasjes tot een poeder in de keukenrobot (of steek ze in een diepvrieszakje en plet ze met een deegrol). Voeg de boter in blokjes toe en kneed met de vingertoppen tot een homogeen mengsel. Giet het mengsel in de springvorm, druk aan op de bodem en maak de boorden iets hoger
4
Klop de verse kaas op met de room, de suiker, de eieren en de eidooiers.
5
Giet de kaas in de vorm en schuif 15 min in de oven. Verlaag de temperatuur daarna tot 100°C en laat nog 1 u verder bakken. Zet de oven af en laat de cheesecake gedurende 1 u afkoelen in de oven. Zet de cheesecake vervolgens 12 u in de koelkast.<br>
6
Dien koud op.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Bekleed een springvorm van 24 cm diameter met bakpapier.
3
Mix de speculaasjes tot een poeder in de keukenrobot (of steek ze in een diepvrieszakje en plet ze met een deegrol). Voeg de boter in blokjes toe en kneed met de vingertoppen tot een homogeen mengsel. Giet het mengsel in de springvorm, druk aan op de bodem en maak de boorden iets hoger
4
Klop de verse kaas op met de room, de suiker, de eieren en de eidooiers.
5
Giet de kaas in de vorm en schuif 15 min in de oven. Verlaag de temperatuur daarna tot 100°C en laat nog 1 u verder bakken. Zet de oven af en laat de cheesecake gedurende 1 u afkoelen in de oven. Zet de cheesecake vervolgens 12 u in de koelkast.<br>
6
Dien koud op.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1337; energie (kCal): 322; vetten (g): 21,6; verzadigde vetten (g): 12,9; koolhydraten (g): 22,4; suikers (g): 15,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 470,44
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1337; energie (kCal): 322; vetten (g): 21,6; verzadigde vetten (g): 12,9; koolhydraten (g): 22,4; suikers (g): 15,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 470,44
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Amerikaans
Vegetarisch
Dessert
Lente
Dessert

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Speculaas | Traditioneel

Delhaize

Speculaas | Traditioneel

225 gr

€1,09

Verse kaas | Vol

Delhaize

Verse kaas | Vol

2 × 500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,50

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

Delhaize

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

25 cl

€3,19

Rietsuiker | Fairtrade

Delhaize

Rietsuiker | Fairtrade

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,69

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Totaal:
€12,95