Recept zoekresultatenChe Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop
Delhaize logo
  • Che Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop

Che Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Party
Dessert
Che Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 200 g kristalsuiker
  • 6 feuilles gelatineblaadjes
  • 3 cm gember
  • 1 l sojadrink
  • 2 dl water
  • 2 el water

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 2u. kooktijd

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water zodat ze zacht worden.
  2. Breng de sojadrink aan de kook. Haal de pan van het vuur. Voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes toe en meng. Verdeel over glaasjes en laat minstens 2 u in de koelkast opstijven.
  3. Doe de suiker en 2 el water in een steelpan. Verwarm zonder te mengen, tot een blonde karamel. Voeg heel voorzichtig het kokend water toe en meng goed. Voeg de in fijne julienne gesnipperde gember toe en laat volledig afkoelen.
  4. Serveer de panna cotta met de siroop.

Kooktip

Werk je panna cotta eventueel af met een takje munt en/of plakjes gekonfijte gember.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Oost Azie
Lactose vrij
Party
Dessert
Dessert
  • Che Dau Hu Nuoc Duong Gung - Panna cotta van sojadrink met gembersiroop