Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldAndere
Eindejaar
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 8 sint-jakobsnoten
- 10 cl olijfolie
- notenbrood
- 1/2 vanillestokje
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2005090800295280000
Reeds in je keuken
S2009092108200180000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min
- Laat de sint-jakobsnootjes lichtjes verharden in de diepvriezer om ze fijn te kunnen snijden tot carpaccio. Schik de schijfjes op kleine bordjes.
- Overgiet met een streepje olijfolie waaraan een afgeschraapt half vanillestokje werd toegevoegd.
- Dien op met een sneetje gegrild notenbrood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Eindejaar
Diner
Andere
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2005090800295280000
Reeds in je keuken
S2009092108200180000