Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenCamemberts, meloen en focaccia’s op de barbecue
Delhaize logo
  • Camemberts, meloen en focaccia’s op de barbecue
    C
Camemberts, meloen en focaccia’s op de barbecueC

Camemberts, meloen en focaccia’s op de barbecue

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 bussel basilicum
  • 2 focaccia’s ‘rosmarino’
  • 4 kleine biocamemberts met rauwe melk Gillot (4 x 150 g)
  • 4 kl honing
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 1 grote charentaismeloen
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 bussel basilicum
  • 2 focaccia’s ‘rosmarino’
  • 4 kleine biocamemberts met rauwe melk Gillot (4 x 150 g)
  • 4 kl honing
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 1 grote charentaismeloen

Begin met koken

: 25 min.
1
Haal de camemberts uit hun dozen, verwijder het inpakpapier en vervang het door een klein vierkant stuk bakpapier. Leg de kazen terug in hun doos en snijd de bovenkant kruisgewijs in. Vul elke camembert met 1 kl honing en prik er tijm- en rozemarijntakjes in. Kruid met peper en plooi het bakpapier op de kazen. Wikkel elke camembert individueel in aluminiumpapier (de deksels van de dozen worden niet gebruikt). Bak ze 15 min. op de zijkanten van de barbecue.
2
Snijd de meloen in 2, ontpit hem en snijd elke helft in dikke plakjes. Smeer ze met olie in en rooster ze op de barbecue. Kruid met peper. Gril ook de focaccia’s.
3
Dien de camemberts heel vloeibaar op. Geef er de focaccia’s in sneetjes bij en de meloen met basilicumblaadjes.
1
Haal de camemberts uit hun dozen, verwijder het inpakpapier en vervang het door een klein vierkant stuk bakpapier. Leg de kazen terug in hun doos en snijd de bovenkant kruisgewijs in. Vul elke camembert met 1 kl honing en prik er tijm- en rozemarijntakjes in. Kruid met peper en plooi het bakpapier op de kazen. Wikkel elke camembert individueel in aluminiumpapier (de deksels van de dozen worden niet gebruikt). Bak ze 15 min. op de zijkanten van de barbecue.
2
Snijd de meloen in 2, ontpit hem en snijd elke helft in dikke plakjes. Smeer ze met olie in en rooster ze op de barbecue. Kruid met peper. Gril ook de focaccia’s.
3
Dien de camemberts heel vloeibaar op. Geef er de focaccia’s in sneetjes bij en de meloen met basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 207,6 kcal - Vetten: 8,1 g - Koolhydraten: 28,3 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 4,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 207,6 kcal - Vetten: 8,1 g - Koolhydraten: 28,3 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 4,7 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Barbecue
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Focaccia | Olijfolie IRozemarijn

Delhaize

Focaccia | Olijfolie IRozemarijn

140 gr

€1,99

Camembert | Mini portie

Delhaize

Camembert | Mini portie

125 gr

€2,00

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Charentais Meloenen | Bio

Delhaize

Charentais Meloenen | Bio

750 gr

Bio

€5,49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€17,46