Camemberts, meloen en focaccia’s op de barbecue


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 1/2 bussel basilicum
- 2 focaccia’s ‘rosmarino’
- 4 kleine biocamemberts met rauwe melk Gillot (4 x 150 g)
- 4 kl honing
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 grote charentaismeloen
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 1/2 bussel basilicum
- 2 focaccia’s ‘rosmarino’
- 4 kleine biocamemberts met rauwe melk Gillot (4 x 150 g)
- 4 kl honing
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 grote charentaismeloen