Calamares op Mauritiaanse wijze

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bosje basilicum
- 2 cm gember
- 250 g gepelde tomaten
- 1 klein groen piment
- 2 teentjes knoflook
- melk
- 10 cl ontvette gevogeltebouillon
- olijfolie
- 600 g schoongemaakte calamares, diepgevroren
- 2 rode uien
- 5 takjes verse koriander
- 10 cl witte wijn
- zout
- 1 bosje basilicum
- 2 cm gember
- 250 g gepelde tomaten
- 1 klein groen piment
- 2 teentjes knoflook
- melk
- 10 cl ontvette gevogeltebouillon
- olijfolie
- 600 g schoongemaakte calamares, diepgevroren
- 2 rode uien
- 5 takjes verse koriander
- 10 cl witte wijn
- zout