Caesarsalade met kwartels en eendenmagen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g magere eendenmagen
- 250 g witte druiven
- 50 g parmigiano
- 5 cl water
- 3 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 25 g geraspte parmigiano (voor de Caesardressing)
- 1 el yoghurt natuur (voor de Caesardressing)
- 250 g mayonaise (voor de Caesardressing)
- 2 kwartel
- 1 romeinse sla
- 1/2 ijsbergsla
- 1 biolimoen
- 1 bagnat brood of ½ ciabatta
- peper en zout
- 2 ansjovissen in olie (voor de Caesardressing)
- 1 teentje knoflook (voor de Caesardressing)
- Worcestersaus (voor de Caesardressing)
- 300 g magere eendenmagen
- 250 g witte druiven
- 50 g parmigiano
- 5 cl water
- 3 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 25 g geraspte parmigiano (voor de Caesardressing)
- 1 el yoghurt natuur (voor de Caesardressing)
- 250 g mayonaise (voor de Caesardressing)
- 2 kwartel
- 1 romeinse sla
- 1/2 ijsbergsla
- 1 biolimoen
- 1 bagnat brood of ½ ciabatta
- peper en zout