Burgers met kaas en witloofstoemp

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g niet gekruid gemengd varkens-en kalfsgehakt
- 40 g boter
- 80 g gemalen kaas Pasta mix
- 650 g witloof
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 10 cl lichte verse room
- 1 e.l. olijfolie
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- pickles
- zout
- 600 g niet gekruid gemengd varkens-en kalfsgehakt
- 40 g boter
- 80 g gemalen kaas Pasta mix
- 650 g witloof
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 10 cl lichte verse room
- 1 e.l. olijfolie
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- pickles
- zout