Buddha Bowl met falafels

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g spinazieblaadjes
- 150 g cashewnoten
- 240 g 5-granenmix
- 1 el ahornsiroop
- 2 el miso ‘Shiro Miso Paste’ Saitaku
- 2 el olijfolie
- 3 cm gember
- 1 blik kikkererwten (240 g, uitgelekt gewicht) (voor de falafels)
- 30 g polenta (voor de falafels)
- 1 el tahini (voor de falafels)
- 1 el olijfolie (voor de falafels)
- 1 bussel koriander (voor de falafels)
- 1 bussel basilicum Pistou (voor de falafels)
- 1 kl komijnpoeder (voor de falafels)
- 1/2 kl kurkuma (voor de falafels)
- 2 grote zoete aardappelen bio
- 2 little gem-hart
- 1 kleine sinaasappel
- 1 citroen
- Chili Mix Market Fresh
- 3 lente-uitjes (voor de falafels)
- 1 biocitroen (voor de falafels)
- peper en zout
- 50 g spinazieblaadjes
- 150 g cashewnoten
- 240 g 5-granenmix
- 1 el ahornsiroop
- 2 el miso ‘Shiro Miso Paste’ Saitaku
- 2 el olijfolie
- 3 cm gember
- 1 blik kikkererwten (240 g, uitgelekt gewicht) (voor de falafels)
- 30 g polenta (voor de falafels)
- 1 el tahini (voor de falafels)
- 1 el olijfolie (voor de falafels)
- 1 bussel koriander (voor de falafels)
- 1 bussel basilicum Pistou (voor de falafels)
- 1 kl komijnpoeder (voor de falafels)
- 1/2 kl kurkuma (voor de falafels)