Bruine fond
door Seppe Nobels


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 kg runderschenkel
- 300 g spekzwoerd
- 4 el tomatenconcentraat
- 2 el Belgische mosterd
- 5 el bloem
- 6 wortelen
- 1 groene selder
- 6 uien
- 1/2 fles rode wijn
- 4 l water
- 1 el zwarte peperbollen
- 1/2 bol knoflook
- 1 bosje tijm
- 4 blaadjes laurier
- de stengels van 1 bussel peterselie
- 4 steranijzen
- 3 kg runderschenkel
- 300 g spekzwoerd
- 4 el tomatenconcentraat
- 2 el Belgische mosterd
- 5 el bloem
- 6 wortelen
- 1 groene selder
- 6 uien
- 1/2 fles rode wijn
- 4 l water
- 1 el zwarte peperbollen
- 1/2 bol knoflook
- 1 bosje tijm
- 4 blaadjes laurier
- de stengels van 1 bussel peterselie