• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info
Terug

Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes

Gemiddeld
Gemiddeld
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Belgisch
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Barbecue
  • Seizoen: Zomer

Dit recept versturen

Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes
Gemiddeld
Gemiddeld
Meer dan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 600 g visbrochettes
  • 2 eetlepels groene peperbolletjes (in pekelnat, uitgelekt)
  • 1 sinaasappel bio
  • 1 koffielepel tijmblaadjes
  • 6 eetlepels olijfolie (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
  • 2 onbehandelde citroenen
  • 2 grote courgettes
  • 1/2 koffielepel gemalen piment
Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes
Bereiding

Bereidingstijd: 30 min.

  1. Plet de groene peperbolletjes grof in een grote, rechthoekige schaal. Voeg het sap van de citroenen en de sinaasappel toe, 3 eetlepels olijfolie, de tijm en het piment. Laat er de brochettes 30 min. in marineren in de koelkast. Draai ze na 15 min. om. Laat ze daarna uitlekken.
  2. Bak ze 5 min. aan elke kant op de barbecue, op een dik vel aluminiumfolie. Smeer ze in met de marinade, kruid met peper en zout. Je kan ze ook bakken in een grillpan, waarvan je de bodem bedekt met bakpapier.
  3. Snij de courgettes ondertussen in de lengte in dikke plakken, smeer ze in met olijfolie en gril ze aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
  4. Serveer de brochettes en de courgettes warm met aardappelen in de schil en aioli.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst