Bowl met quinoa, groentjes en gepaneerde pladijs

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g pladijsfilets
- 100 g quinoa bio
- 50 g rode quinoa
- 50 g paneermeel
- 50 g bloem
- 1 snufje komijn
- 1 snufje paprikapoeder
- 1 snuifje chilipoeder
- 2 dl ciderazijn (voor de koolsalade)
- 75 g suiker (voor de koolsalade)
- 15 g verse koriander (voor de mangosalsa)
- 150 g yoghurt Greek style (voor de dressing)
- 1 el mayonaise (voor de dressing)
- 1 kl vloeibare honing (voor de dressing)
- 15 g verse koriander (voor de dressing)
- 1 ei
- 1/2 rode kool (voor de koolsalade)
- 1/2 rode ui (voor de mangosalsa)
- 1 mango (voor de mangosalsa)
- sap van 1⁄2 limoen (voor de mangosalsa)
- peper en zout
- sap van 1⁄2 limoen (voor de dressing)
- sesamzaadjes
- de coriandre (pour la finition)
- pomoenpitten (voor de afwerking)
- 400 g pladijsfilets
- 100 g quinoa bio
- 50 g rode quinoa
- 50 g paneermeel
- 50 g bloem
- 1 snufje komijn
- 1 snufje paprikapoeder
- 1 snuifje chilipoeder
- 2 dl ciderazijn (voor de koolsalade)
- 75 g suiker (voor de koolsalade)
- 15 g verse koriander (voor de mangosalsa)
- 150 g yoghurt Greek style (voor de dressing)
- 1 el mayonaise (voor de dressing)
- 1 kl vloeibare honing (voor de dressing)
- 15 g verse koriander (voor de dressing)