Bouillabaisse

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g zeebaarsfilets met vel
- 250 g roodbaarsfilet
- 200 g kabeljauwhaasje
- 450 g ongepelde extra large garnaalstaarten
- 1 kg trostomaten
- 2 kleine venkelknollen
- 500 g wortelen
- 1 ui
- 800 g krieltjes
- 5 dl water
- 2 dl witte wijn
- 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
- 38 cl schaaldierenfond (2 bokalen)
- 38 cl visfond (2 bokalen)
- 3 el olijfolie
- 3 blaadjes laurier
- 2 teentjes knoflook
- 1 kl cayennepeper
- 1 dopje saffraandraadjes
- peper
- 250 g zeebaarsfilets met vel
- 250 g roodbaarsfilet
- 200 g kabeljauwhaasje
- 450 g ongepelde extra large garnaalstaarten
- 1 kg trostomaten
- 2 kleine venkelknollen
- 500 g wortelen
- 1 ui
- 800 g krieltjes
- 5 dl water
- 2 dl witte wijn
- 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
- 38 cl schaaldierenfond (2 bokalen)
- 38 cl visfond (2 bokalen)
- 3 el olijfolie