Recept zoekresultatenBoterhammen met grijze garnalen en avocado
Delhaize logo
  • Boterhammen met grijze garnalen en avocadoB

Boterhammen met grijze garnalen en avocado

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Boterhammen met grijze garnalen en avocadoB

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 4 sneetjes spelt- en pompoenbrood Biaform
  • 100 g verse kaas
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 1 avocado
  • 4 kl zadenmix

Begin met koken

Bereidingstijd : 5 min.

Smeer sneetjes spelt- en pompoenbrood in met verse kaas. Verdeel er de gepelde grijze garnalen over en voeg de avocado in blokjes toe. Bestrooi met zadenmix en serveer.

Tip: Vervang de grijze garnalen, naar eigen smaak en volgens je budget, door roze garnalen of gerookte vis naar keuze.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 809; energie (kCal): 195; vetten (g): 12,5; verzadigde vetten (g): 3,7; koolhydraten (g): 8,5; suikers (g): 1,6; vezels (g): 3,1; eiwitten (g): 10,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 564,52
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch,Ontbijt,Lunch
  • Boterhammen met grijze garnalen en avocadoB