Recept zoekresultatenBoterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla
Delhaize logo
  • Boterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla

Boterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Kinderen,Moederdag
Andere
Boterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 sneden grof brood
  • 1 bosje radijzen
  • 1 potje verse kaas
  • 1 zakje veldsla
  • 1 vlootje gemengde scheuten bio (luzerne en rucola)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Brood Bruin | Gesneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Verse kaas | Mager
    500 gr
    3,78 €/kg
    €1,89
  • Veldsla
    100 gr
    10,90 €/kg
    €1,09
    Afhaling vanaf 15/01
  • Begin met koken

    1. Smeer de verse kaas op een snee brood en snijd de radijzen in fijne plakjes.
    2. Leg de plakjes radijs op de verse kaas.
    3. Versier met wat scheuten en wat veldsla.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Kinderen,Moederdag
    Lunch
    Lente
    Andere
    • Boterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Brood Bruin | Gesneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Verse kaas | Mager
    500 gr
    3,78 €/kg
    €1,89
  • Veldsla
    100 gr
    10,90 €/kg
    €1,09
    Afhaling vanaf 15/01