Recept zoekresultatenBoterham met prosciuttovleessalade
Delhaize logo
  • Boterham met prosciuttovleessalade

Boterham met prosciuttovleessalade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Picnic
Lunch
Boterham met prosciuttovleessalade

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 el peterselie
  • 200 g Rosa dell’Angeloprosciutto cotto fijn
  • 2 el ingelegde zilveruitjes
  • 2 el augurkjes
  • 2 eetlepels mayonaise

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    17,50 €/kg
    €1,05
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Prosciutto cotto italiano
    150 gr
    47,93 €/kg
    €7,19
    Afhaling vanaf 20/01
  • Uitjes | Zoetzuur
    190 gr
    3,63 €/kg
    €0,69
  • Begin met koken

    1. Haal je beste mes boven en hak de prosciutto fijn, samen met de ingelegde zilveruitjes en augurkjes. Voeg de kappertjes toe, samen met de mayonaise en gehakte peterselie.
    2. En dan ben je klaar om royale boterhammen te smeren op je favoriete brood.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Picnic
    Lunch
    • Boterham met prosciuttovleessalade

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    17,50 €/kg
    €1,05
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Prosciutto cotto italiano
    150 gr
    47,93 €/kg
    €7,19
    Afhaling vanaf 20/01
  • Uitjes | Zoetzuur
    190 gr
    3,63 €/kg
    €0,69