Recept zoekresultatenBonbons van gedroogde vijgen, dadels, noten en chocolade
Delhaize logo
  • Bonbons van gedroogde vijgen, dadels, noten en chocoladeD

Bonbons van gedroogde vijgen, dadels, noten en chocolade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Bonbons van gedroogde vijgen, dadels, noten en chocoladeD

Ingrediënten voor 20 Porties

20 Porties
  • cacaopoeder
  • 100 g chocolade (puur met vijgen en noten)
  • 6 gedroogde vijgen
  • 6 gedroogde dadels (medjool)
  • 100 g gesuikerde zonnebloempitten

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Cacao | Poeder
    250 gr
    24,76 €/kg
    €6,19
  • Vijgen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Dadels | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Granen | Zonnebloem
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Hak de chocolade, vijgen en dadels fijn en doe in een kom. Voeg er ook de gesuikerde zonnebloempitten aan toe en kneed tot je een kleverige massa hebt.
    2. Rol er truffels van en rol ze nog even door het cacaopoeder.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1676; energie (kCal): 401; vetten (g): 18,4; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 45,4; suikers (g): 39,7; vezels (g): 7,1; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 95,16
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Overig
    Herfst
    Dessert
    • Bonbons van gedroogde vijgen, dadels, noten en chocoladeD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Cacao | Poeder
    250 gr
    24,76 €/kg
    €6,19
  • Vijgen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Dadels | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Granen | Zonnebloem
    Dit product is niet meer beschikbaar