
Boekweitpannenkoeken met meringue en citroen


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren (voor het pannenkoekendeeg)
- 200 g boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
- 5 dl volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
- 30 g boter (voor het pannenkoekendeeg)
- zout (voor het pannenkoekendeeg)
- 2 eieren (voor de lemon curd)
- 2 citroenen (voor de lemon curd)
- 200 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
- 125 g boter (voor de lemon curd)
- 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 120 g bloemsuiker (voor de meringue)
- 1 citroen (voor de garnituur)
- 1 el poedersuiker (voor de garnituur)
- 3 eieren (voor het pannenkoekendeeg)
- 200 g boekweitbloem (voor het pannenkoekendeeg)
- 5 dl volle melk (voor het pannenkoekendeeg)
- 30 g boter (voor het pannenkoekendeeg)
- zout (voor het pannenkoekendeeg)
- 2 eieren (voor de lemon curd)
- 2 citroenen (voor de lemon curd)
- 200 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
- 125 g boter (voor de lemon curd)
- 2 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 120 g bloemsuiker (voor de meringue)
- 1 citroen (voor de garnituur)
- 1 el poedersuiker (voor de garnituur)