Bittere chocolade met sinaasappel
door Peter Goossens

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 vanillestok, uitgehaald
- 2 natuurboterwafels Destrooper
- 1 sinaasappel (voor de afwerking)
- roomijs witte chocolade Delhaize
- 2 takjes munt (voor de afwerking)
- 3 eierdopjes sinaasappeljus à la turque
- 1 eierdopje Grand Marnier
- 4 eierdooiers (voor de sabayon)
- 4 eierdopjes kristalsuiker
- 2 takjes munt
- 1 steranijs
- 6 eierdooiers (voor de crèmeux)
- 1 stokje kaneel
- 1 el Grand Marnier
- 1 el suiker
- 5 sinaasappels
- 1 stokje vanille
- fleur de sel
- 140 g bittere pure chocolade (70% cacao)
- 100 ml room
- 140 ml volle melk
- 50 g griessuiker
- 1 vanillestok, uitgehaald
- 2 natuurboterwafels Destrooper
- 1 sinaasappel (voor de afwerking)
- roomijs witte chocolade Delhaize
- 2 takjes munt (voor de afwerking)
- 3 eierdopjes sinaasappeljus à la turque
- 1 eierdopje Grand Marnier
- 4 eierdooiers (voor de sabayon)
- 4 eierdopjes kristalsuiker
- 2 takjes munt
- 1 steranijs
- 6 eierdooiers (voor de crèmeux)
- 1 stokje kaneel
- 1 el Grand Marnier
- 1 el suiker