Recept zoekresultatenBiefstuk met rucola en pasta pesto
Delhaize logo
  • Biefstuk met rucola en pasta pestoC

Biefstuk met rucola en pasta pesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Overig
Pasta
Biefstuk met rucola en pasta pestoC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • balsamicoazijn
  • 50 g grana padano (schilfers)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • 100 g rucola
  • 4 rundersteaks 150 g elk
  • 100 g verse rucolapesto (koeltoog)
  • 250 g verse tagliatelle

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Azijn | Balsamico | Modena
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    +/- 100 gr
    +/-22,69€/kg
    +/-€2,27
  • Rucola
    50 gr
    15,80 €/kg
    €0,79
  • Gepeld Steak | Rund | Bio
    +/- 200 gr
    +/-18,99€/kg
    +/-€3,80
  • Begin met koken

    1. Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kunnen komen.
    2. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
    3. Giet af en bewaar een beetje van het kookvocht.
    4. Vermeng de tagliatelle met de rucolapesto, voeg eventueel een scheutje kookvocht toe.
    5. Kruid de steaks met peper en zout.
    6. Rooster of bak ze 4 minuten per kant (of naar eigen voorkeur) in een pan met een likje olijfolie.
    7. Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
    8. Maak de rucola aan met olijfolie, een straaltje balsamicoazijn, peper en schilfers grana padano
    9. Snijd de steaks voor het serveren in plakken.
    10. Serveer met pasta met rucolasalade.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1093; energie (kCal): 262; vetten (g): 16,5; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 12,7; suikers (g): 0,8; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 15,3; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 736,74
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Biefstuk met rucola en pasta pestoC

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Azijn | Balsamico | Modena
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    +/- 100 gr
    +/-22,69€/kg
    +/-€2,27
  • Rucola
    50 gr
    15,80 €/kg
    €0,79
  • Gepeld Steak | Rund | Bio
    +/- 200 gr
    +/-18,99€/kg
    +/-€3,80