Biefstuk met chimichurri
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g rundvlees (chateaubriand, entrecote, cote à l'os)
- 1 tomaat
- 150 g verse peterselie
- 2 el gedroogde oregano
- 4 teentjes knoflook
- 2 kl grof zout
- 75 ml witte wijnazijn
- 250 ml olijfolie
- 75 ml koud water
- 800 g rundvlees (chateaubriand, entrecote, cote à l'os)
- 1 tomaat
- 150 g verse peterselie
- 2 el gedroogde oregano
- 4 teentjes knoflook
- 2 kl grof zout
- 75 ml witte wijnazijn
- 250 ml olijfolie
- 75 ml koud water