Recept zoekresultatenBevroren passievruchten met mango
Delhaize logo
  • Bevroren passievruchten met mangoA

Bevroren passievruchten met mango

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Dessert
Bevroren passievruchten met mangoA

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 8 passievruchten
  • 1/2 mango
  • 1 pot mangosorbet (550 ml)
  • 2 takjes munt
  • 1 el kokosschilfers

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Passievruchten | Verpakt per 6
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    6 st
    0,50 €/st
    €2,99
    F1986053100337200000
  • Mango | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2005081700371220000
  • Sorbet mango
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2017121901373070000
  • Munt | Vers | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
    F2021022500077550000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Snijd de mango in kleine stukken.
    2. Snijd een hoedje uit de passievruchten en vul ze met mangosorbet. Bestrooi met mangostukjes, werk af met muntblaadjes en de kokosschilfers en serveer.

    Tip: Je kunt de passievruchten op voorhand vullen. Schik ze dan in een schaal vol ijsblokjes, zet ze in de diepvriezer en werk ze, net voor het opdienen, af met de mango, de munt en de kokosschilfers.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Dessert
    • Bevroren passievruchten met mangoA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Passievruchten | Verpakt per 6
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    6 st
    0,50 €/st
    €2,99
    F1986053100337200000
  • Mango | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2005081700371220000
  • Sorbet mango
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2017121901373070000
  • Munt | Vers | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
    F2021022500077550000