Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBerry Breakfast met yoghurt en granola
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:49
  • Berry Breakfast met yoghurt en granola

Berry Breakfast met yoghurt en granola

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Vegetarisch
Ontbijt
Berry Breakfast met yoghurt en granola

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g rodevruchtenmix naar keuze, vers of diepvries
  • 1/2 citroen
  • 200 g notenmengeling 'Breakfast' gamma Superfood
  • 4 el kokosschilfers
  • 50 g gepelde zonnebloempitten
  • 300 g biovlokken met 5 granen
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 2 el kristalsuiker
  • 8 eetlepels vloeibare honing
  • 8 el maisolie
  • 1 koffielepel kaneelpoeder (facultatief)

Begin met koken

Bereidingstijd : 25 min. + 30 min. afkoeltijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de graanvlokken, de zonnebloempitten, de noten, de maisolie, de honing en, eventueel, kaneelpoeder in een slakom. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er het mengsel over. Bak 20 min. goudbruin in de oven en meng af en toe. Laat afkoelen.
  2. Breng intussen de rode vruchten met de suiker en het citroensap in een braadpan aan de kook. Laat 2 min. sudderen en haal de pan van het vuur. Laat afkoelen.
  3. Serveer de Griekse yoghurt met de gebakken rode vruchten, de granola en de kokosschilfers.

Tip: Bewaar de rest van de granola op kamertemperatuur, in een bokaal of een metalen doos. Laat hem volledig afkoelen voor je het deksel sluit.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Ontbijt
  • 00:00
    -00:49
  • Berry Breakfast met yoghurt en granola