Delhaize logo
  • Beach salad

Beach salad

door Jeroen De Pauw

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Beach salad

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 doosje koriander
  • 1 doosje munt
  • 1 bundeltje platte peterselie
  • 1 bouquet bieslookplantje
  • 2 tomaten
  • 2 limoenen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 doosje zwarte olijven
  • 1 bussel lente-uien
  • zout en peper
  • 250 g quinoa bio
  • 300 g tonijn in olijfolie (in blik)

Begin met koken

  1. Was alle groenten en kruiden. Kook de quinoa. Als de quinoa gaar is, laat hem even afkoelen en giet de quinoa in een kom. Hak de koriander, munt, bieslook en platte peterselie in fijne stukjes. Voeg ze toe aan de quinoa.
  2. Snij de lenteui en tomaten in kleine stukjes en voeg die ook toe aan de kom. Plet het teentje look en snij hem fijn. Doe nadien in de kom. Meng alles goed. Kruid met peper & zout.
  3. Kruid bij met enkele druppels limoen en voeg wat zwarte olijven toe. Voeg als laatste de tonijn toe aan de salade
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Beach salad