Recept zoekresultatenBaskisch stokbrood
Delhaize logo
  • Baskisch stokbroodD

Baskisch stokbrood

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Kerst,Terug naar school
Snack
Baskisch stokbroodD

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1/3 stokbrood op oude wijze
  • 6 plakjes chorizo
  • 80 g gegrilde paprika’s in olie (Anti Pasti Delhaize)
  • 50 g Ossau Iraty (nettogewicht, zonder korst)
  • 2 koffielepels kersenconfituur

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Traditioneel Stokbrood
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2014051400809200000
  • Chorizo sneetjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015030200251400000
  • Ossau Iraty | Schapenmelk
    +/- 213 gr
    +/-21,55€/kg
    +/-€4,59
    F2010030100722300000
  • Confituur | Kersen
    450 gr
    7,67 €/kg
    €3,45
    S1980032600088240000
  • Begin met koken

    1. Halveer het stuk stokbrood in de lengte en beleg de onderste helft met de uitgelekte paprika’s.
    2. Bedek met de chorizoplakjes.
    3. Snij de kaas in plakjes.
    4. Schik ze op de chorizo.
    5. Besmeer met de confituur.
    6. Leg er de andere helft van het stokbrood op en geniet.

    Kooktip

    Kan ook met Manchego in plaats van Ossau Iraty.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1126; energie (kCal): 270; vetten (g): 15,2; verzadigde vetten (g): 7,9; koolhydraten (g): 20; suikers (g): 4,2; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 12,2; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 704,16
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Spaans
    Andere
    Kerst,Terug naar school
    Brunch
    Alle seizoenen
    Snack
    • Baskisch stokbroodD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Traditioneel Stokbrood
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2014051400809200000
  • Chorizo sneetjes
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015030200251400000
  • Ossau Iraty | Schapenmelk
    +/- 213 gr
    +/-21,55€/kg
    +/-€4,59
    F2010030100722300000
  • Confituur | Kersen
    450 gr
    7,67 €/kg
    €3,45
    S1980032600088240000