Balletjes van varkensgehakt in saus met pindanoten

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g Bio varkensgehakt
- 2 el fish sauce
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 3 el lichte sojasaus
- 2 el verse gehakte koriander
- 40 g paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- 1,5 el rode currypasta
- 15 dl kokosmelk
- 15 dl water
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 50 g pinda's
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- peper
- 500 g Bio varkensgehakt
- 2 el fish sauce
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 3 el lichte sojasaus
- 2 el verse gehakte koriander
- 40 g paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- 1,5 el rode currypasta
- 15 dl kokosmelk
- 15 dl water
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 50 g pinda's
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- peper