Balletjes in tomatensaus met olijven, gebakken rijst met bloemkool


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden
- 1 kleine bloemkool
- 1 bussel lente-uien
- 6 uien
- 3 blikken gepelde tomatenblokjes bio (3 x 400 g)
- 150 g groene olijven Bella Di Cerignola
- 250 g basmatirijst
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel koriander
- 5 el komijnpoeder
- peper
- 600 g varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden
- 1 kleine bloemkool
- 1 bussel lente-uien
- 6 uien
- 3 blikken gepelde tomatenblokjes bio (3 x 400 g)
- 150 g groene olijven Bella Di Cerignola
- 250 g basmatirijst
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel koriander
- 5 el komijnpoeder
- peper