Bagels met gravlax
door Sofie Dumont


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hele zalmfilet met vel (900g)
- 1 citroen
- 350 g kristalsuiker
- 2 dl whisky
- 2 bussels dille
- 350 g grof zeezout
- 35 g bessen peper
- 2 bussels waterkers (voor de garnituur)
- 8 bagels (voor de garnituur)
- 2 dl zure room (voor de garnituur)
- 230 g mosterd met honing (voor de garnituur)
- 1 bussel dille (voor de garnituur)
- 1 hele zalmfilet met vel (900g)
- 1 citroen
- 350 g kristalsuiker
- 2 dl whisky
- 2 bussels dille
- 350 g grof zeezout
- 35 g bessen peper
- 2 bussels waterkers (voor de garnituur)
- 8 bagels (voor de garnituur)
- 2 dl zure room (voor de garnituur)
- 230 g mosterd met honing (voor de garnituur)
- 1 bussel dille (voor de garnituur)