Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBagels met gepaneerde kip
Delhaize logo
  • Bagels met gepaneerde kipB

Bagels met gepaneerde kip

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lunch
Bagels met gepaneerde kipB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 komkommer
  • 40 g jonge spinazieblaadjes
  • 1 appel
  • 1/2 citroen
  • 4 bagels
  • 1 el olijfolie
  • 150 g kaaswrongel
  • peper
  • 400 g kippenschnitzels bio
  • 10 g gemengde kruiden naar keuze: basilicum, rucola, munt ...

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 10 min kooktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bestrijk de schnitzels lichtjes met olijfolie en schik ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 7 min in de oven, leg er dan de bagels bij en laat nog 3 min verder bakken.
  3. Bereid de saus: meng de verse kaas, de fijngehakte kruiden, en peper.
  4. Snijd de appel in fijne schijfjes en besprenkel ze met citroen. Snijd ½ komkommer met een dunschiller in lange slierten.
  5. Laat de schnitzels op keukenpapier uitlekken. Snijd de bagels in 2, garneer ze met saus, een schnitzel, appelschijfjes, spinazie en komkommer. Smullen maar!

Kooktip

Besprenkel de gebakken schnitzels met een beetje citroensap voor een zure toets.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 741; energie (kCal): 176; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 9,8; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 521,31
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch,Lunch
Lunch
  • Bagels met gepaneerde kipB