Recept zoekresultatenAuberginerolletjes met pesto, quinoa en pijnboompitten
Delhaize logo
  • Auberginerolletjes met pesto, quinoa en pijnboompitten

Auberginerolletjes met pesto, quinoa en pijnboompitten

Moeilijkheid

Makkelijk

Budget

€€

Score

4 op 5
Hoofdgerecht
Auberginerolletjes met pesto, quinoa en pijnboompitten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • aubergine
  • 50 g Grana Padano
  • quinoa
  • 2 el olijfolie
  • 2 takjes oregano
  • pesto
  • basilicum Pistou

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Aubergine | 1Stuk
    1 st
    0,99 €/st
    €0,99
    F2020032400055540000
  • Grana padano | BOB
    100 gr
    17,90 €/kg
    €1,79
    F2018070600020160000
  • Kruiden | Oregano
    30 gr
    165,00 €/kg
    €4,95
    S2021012800502250000
  • Pesto | Vers | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2010012200215830000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min. (waarvan 10 min. bereidingstijd)

    1. Bestrooi de auberginerolletjes met 50 g grana padano en bak ze 15 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
    2. Fruit de quinoa in een braadpan, met 2 el olijfolie en 2 geriste takjes oregano.
    3. Breng verder op smaak.
    4. Warm de pestosaus langzaam op, zonder ze te laten koken, en besprenkel er de rolletjes lichtjes mee.
    5. Werk af met basilicum Pistou en geef er de rest van de saus apart bij.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    Hoofdgerecht
    • Auberginerolletjes met pesto, quinoa en pijnboompitten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Aubergine | 1Stuk
    1 st
    0,99 €/st
    €0,99
    F2020032400055540000
  • Grana padano | BOB
    100 gr
    17,90 €/kg
    €1,79
    F2018070600020160000
  • Kruiden | Oregano
    30 gr
    165,00 €/kg
    €4,95
    S2021012800502250000
  • Pesto | Vers | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2010012200215830000