Aspic van rivierkreeften met kerstomaten

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 cl kreeftenfond (in bokaal)
- 2 el gehakte dille
- 4 takjes dille voor de afwerking
- 70 g rivierkreeftenvlees
- 1 kl Worcestersaus
- 10 cl zoete witte wijn
- 3 palmharten
- 2 gelatineblaadjes
- 1 limoen (het sap)
- 4 kerstomaten
- peper
- 15 cl kreeftenfond (in bokaal)
- 2 el gehakte dille
- 4 takjes dille voor de afwerking
- 70 g rivierkreeftenvlees
- 1 kl Worcestersaus
- 10 cl zoete witte wijn
- 3 palmharten
- 2 gelatineblaadjes
- 1 limoen (het sap)
- 4 kerstomaten
- peper