Aspic van rivierkreeften met kerstomaten

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 cl kreeftenfond (in bokaal)
 - 2 el gehakte dille
 - 4 takjes dille voor de afwerking
 - 70 g rivierkreeftenvlees
 - 1 kl Worcestersaus
 - 10 cl zoete witte wijn
 - 3 palmharten
 - 2 gelatineblaadjes
 - 1 limoen (het sap)
 - 4 kerstomaten
 - peper
 
- 15 cl kreeftenfond (in bokaal)
 - 2 el gehakte dille
 - 4 takjes dille voor de afwerking
 - 70 g rivierkreeftenvlees
 - 1 kl Worcestersaus
 - 10 cl zoete witte wijn
 - 3 palmharten
 - 2 gelatineblaadjes
 - 1 limoen (het sap)
 - 4 kerstomaten
 - peper
 
