Appelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs
door Yves Mattagne

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 appels
- 2 ronde vellen bladerdeeg van 16 cm doorsnede
- 2 ronde vellen bladerdeeg van 5 cm doorsnede
- 50 g verse boter
- 2 eierdooiers
- 80 g suiker
- ijs van buffelmelk Delhaize
- 20 g malse boter (voor de frangipane)
- 20 g amandelpoeder (voor de frangipane)
- 20 g suiker (voor de frangipane)
- 10 g bloem (voor de frangipane)
- 1 ei (voor de frangipane)
- Amaretto (voor de frangipane)
- 2 appels
- 2 ronde vellen bladerdeeg van 16 cm doorsnede
- 2 ronde vellen bladerdeeg van 5 cm doorsnede
- 50 g verse boter
- 2 eierdooiers
- 80 g suiker
- ijs van buffelmelk Delhaize
- 20 g malse boter (voor de frangipane)
- 20 g amandelpoeder (voor de frangipane)
- 20 g suiker (voor de frangipane)
- 10 g bloem (voor de frangipane)
- 1 ei (voor de frangipane)
- Amaretto (voor de frangipane)