Recept zoekresultatenAppelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs
Recept zoekresultatenAppelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs
  • Appelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs

Appelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs

door Yves Mattagne
Appelen frangipane in bladerdeeg, vanille-ijs
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 appels
  • 2 ronde vellen bladerdeeg van 16 cm doorsnede
  • 2 ronde vellen bladerdeeg van 5 cm doorsnede
  • 50 g verse boter
  • 2 eierdooiers
  • 80 g suiker
  • ijs van buffelmelk Delhaize
  • 20 g malse boter (voor de frangipane)
  • 20 g amandelpoeder (voor de frangipane)
  • 20 g suiker (voor de frangipane)
  • 10 g bloem (voor de frangipane)
  • 1 ei (voor de frangipane)
  • Amaretto (voor de frangipane)
  • 2 appels
  • 2 ronde vellen bladerdeeg van 16 cm doorsnede
  • 2 ronde vellen bladerdeeg van 5 cm doorsnede
  • 50 g verse boter
  • 2 eierdooiers
  • 80 g suiker
  • ijs van buffelmelk Delhaize
  • 20 g malse boter (voor de frangipane)
  • 20 g amandelpoeder (voor de frangipane)
  • 20 g suiker (voor de frangipane)
  • 10 g bloem (voor de frangipane)
  • 1 ei (voor de frangipane)
  • Amaretto (voor de frangipane)