Antilliaanse curry met tijgergarnalen

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g hele diepvriesgarnalen
 - 3 quelques tomaten
 - 250 g kerstomaten
 - 1/2 dl kokosmelk
 - 1/2 kl fijne suiker
 - 5 dl gevogeltebouillon Fundo
 - 50 g boter
 - 6 el druivenpitolie
 - 1 bussel koriander
 - 4 cm gember
 - 2 teentjes knoflook
 - 1 el kurkuma
 - 1 el mosterdzaadjes (voor de curry)
 - 1 el kruidnagels (voor de curry)
 - 1 el cajunkruiden (voor de curry)
 - 1/2 el korianderzaadjes (voor de curry)
 - 1 kl kurkuma (voor de curry)
 - 1 kl komijnzaadjes
 - 1 el zwarte peperbollen (voor de curry)
 - 4 grote biowortelen
 - 1 courgette
 - 2 uien
 - 4 limoenen
 - 1 chilipepertje
 - 1/2 groene peper
 - zout
 
- 800 g hele diepvriesgarnalen
 - 3 quelques tomaten
 - 250 g kerstomaten
 - 1/2 dl kokosmelk
 - 1/2 kl fijne suiker
 - 5 dl gevogeltebouillon Fundo
 - 50 g boter
 - 6 el druivenpitolie
 - 1 bussel koriander
 - 4 cm gember
 - 2 teentjes knoflook
 - 1 el kurkuma
 - 1 el mosterdzaadjes (voor de curry)
 - 1 el kruidnagels (voor de curry)
 - 1 el cajunkruiden (voor de curry)
 
