Recept zoekresultaten3 ideeën voor sauzen bij kreeft
Delhaize logo
  • 3 ideeën voor sauzen bij kreeft

3 ideeën voor sauzen bij kreeft

Score

Nog niet beoordeeld
Bijgerechten
3 ideeën voor sauzen bij kreeft

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties

    Begin met koken

    • Kreeftensaus: Warm 5 eenheden kreeftenbisque op + 1 eenheid verse room + een paar druppels citroensap.
    • Dragonsaus: Laat de helft van 2 dl witte wijn inkoken met 1 fijngehakte sjalot. Filter de bereiding en voeg 2 dl verse room toe + 1 bussel fijngehakte dragon, peper en zout. Laat nog 5 min sudderen.
    • Lookboter: Meng gezouten boter met geplette verse knoflook, fijngehakte kruiden en peper.


    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Bijgerechten
    • 3 ideeën voor sauzen bij kreeft