Klassieke vol-au-vent
Gemiddeld, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Hak
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
165 gr
€7,09
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Provençaalse
2 × 18 gr
€5,90
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
2 × 4 gr
€4,18
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 25 min. + 20 min. kooktijd
Tip: Als je enkel het 1e puntje van dit recept volgt, kan je een heerlijke basis maken voor een risotto of kroketjes.
Toon:
Hak
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
165 gr
€7,09
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Provençaalse
2 × 18 gr
€5,90
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
2 × 4 gr
€4,18
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25