Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflook


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g hele bevroren garnalen
- 1 ei
- 1 el tomatenpuree
- 4 teentjes knoflook
- 1 sjalot
- 2 citroenen bio
- 1/2 bussel bieslook
- 1 takje tijm
- 250 g Griekse yoghurt
- 2 el cognac
- 100 g panko
- 100 g bloem
- 1 el boter
- 5 el olijfolie
- een frituurpan
- peper
- 500 g hele bevroren garnalen
- 1 ei
- 1 el tomatenpuree
- 4 teentjes knoflook
- 1 sjalot
- 2 citroenen bio
- 1/2 bussel bieslook
- 1 takje tijm
- 250 g Griekse yoghurt
- 2 el cognac
- 100 g panko
- 100 g bloem
- 1 el boter
- 5 el olijfolie
- een frituurpan